新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(2)

2018-01-24 10:13

来源:新东方网整理

作者:

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal

  B.figure

  C.scientific

  D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional

  B.scholar

  C.nurse

  D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy

  B.plain

  C.permanent

  D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends

  B.assures

  C.affords

  D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes

  B.spoils

  C.deserts

  D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities

  B.hens

  C.votes

  D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface

  B.atmosphere

  C.attitude

  D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary

  B.string

  C.spot

  D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes

  B.absorbs

  C.accrses

  D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished

  B.annoyed

  C.astonished

  D.scored

  答案:

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A

  16.B 17.D 18.D 19.A 20.C


(实习编辑:杨冰玉)



官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词