新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(4)

2018-01-24 10:19

来源:新东方网整理

作者:

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  34.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  31.A 32.D 33.C 34.D 35.A

  36.D 37.A 38.D 39.A 40.C


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词