新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(8)

2018-01-29 11:37

来源:新东方网整理

作者:

  21.English has become a communication _______ for people from different countries.

  A.merit

  B.stream

  C.enjoyment

  D.medium

  22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.

  A.shed

  B.tempted

  C.reserved

  D.devoted

  23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.

  A.disappointed

  B.deserted

  C.clarified

  D.opposed

  24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.

  A.an origin

  B.a detail

  C.an example

  D.an outline

  25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .

  A.chapter

  B.ceremony

  C.chamber

  D challenge

  26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.

  A.stain

  B.stable

  C.peaceful

  D.pink

  27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.

  A.performance

  B.policy

  C.smart

  D.statement

  28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.

  A. Alike

  B.Folk

  C.Twin

  D.Former

  29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.

  A.fuel

  B.frown

  C.fulfill

  D.frost

  30.Please do not _______ when somebody else is talking.

  A. intend

  B.interpret

  C.interupt

  D.invest

  答案:

  21.D 22.A 23.A 24.D 25.D

  26.B 27.A 28.C 29.C 30.C


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词