新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(9)

2018-01-29 11:38

来源:新东方网整理

作者:

  31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.

  A.express

  B.explode

  C.ecploit

  D.expose

  32.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion

  A.affects

  B.reacts

  C.reflects

  D.recognizes

  33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.

  A.feedback

  B.backward

  C.withdraw

  D.departure

  34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.

  A.dramatic

  B.original

  C.considerable

  D.temple

  35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.

  A.evolution

  B.sign

  C.individual

  D.ceremony

  36.The dog _______ the rabbit but could not catch it.

  A.ceased

  B.chained

  C.checked

  D.chased

  37.If your letter is over weight, you must pay for the _______.

  A.excess

  B.exceed

  C.checked

  D.chased

  38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.

  A.weaken

  B.omit

  C.overcome

  D.overtake

  39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.

  A.insurance

  B.expense

  C.evidence

  D.payment

  40.Chocolate and ice-cream have different _______.

  A.favour

  B.favourites

  C.fever

  D.flavours

  答案:

  31.D 32.C 33.C 34.A 35.D

  36.D 37.A 38.C 39.A 40.D


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词