新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(15)

2018-01-29 11:46

来源:新东方网整理

作者:

  41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard

  B.attached

  C.granted

  D.kept

  43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction

  B.equivalent

  C.index

  D.murder

  44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour

  B.kettle

  C.glimpse

  D.scale

  45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful

  B.secure

  C.grateful

  D.companion

  46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation

  B.helicopter

  C.noticeable

  D.ounce

  47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat

  B.verse

  C.conductor

  D.operator

  48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey

  B.valuable

  C.spare

  D.raw

  49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist

  B.insist

  C.assist

  D.disease

  50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal

  B.indirect

  C.absolute

  D.aid

  答案:

  41.C 42.B 43.A 44.C 45.C

  46.A 47.D 48.D 49.C 50.A


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词