新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(17)

2018-01-29 11:48

来源:新东方网整理

作者:

  11.This university has _______ a great deal since our last visit.

  A.appeared

  B.altered

  C.approached

  D.admired

  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

  A. jealous

  B.owes

  C.misses

  D.envies

  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  A.grape

  B.grey

  C.grip

  D.grave

  14.Mary has never been _______ a ship.

  A.abroad

  B.aboard

  C.above

  D.absorb

  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  A. levels

  B.stories

  C.layers

  D.formations

  16.The thief was _______ by the police at the railway station.

  A.carpet

  B.mined

  C.captured

  D.mounted

  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

  A.adequate

  B.absolute

  C.private

  D.practical

  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

  A.connect

  B.flat

  C.fill

  D.concentrate

  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  A.encountered

  B.whispered

  C.swung

  D.maid

  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  A.manual

  B.annual

  C.amount

  D.alike

  答案:

  11.B 12.D 13.C 14.B 15.C

  16.C 17.B 18.D 19.A 20.B


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词