新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(25)

2018-02-02 15:34

来源:新东方网整理

作者:

  1.When heated, water changes into _______.

  A.solid B.vapour C.liquid D.air

  2.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

  3.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor B.false C.evident D.elastic

  4.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats B.looks C.resembles D.likes

  5.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

  6.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

  7.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay B.chamber C.frank D.dozen

  8.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter B.fold C.partial D.commercial

  9.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship B.vain C.reveal D.associate

  10.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard B.attached C.granted D.kept

  11.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction B.equivalent C.index D.murder

  12.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

  13.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

  参考答案:1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A 8.D 9.D 10.C 11.A 12.C 13.C


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词