新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(28)

2018-02-06 09:59

来源:新东方网整理

作者:

  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B.string C.spot D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic B.strain C.purchase D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure B.maintain C.shelter D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research B.rescue C.vessel D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard B.accomplish C.roar D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite B.available C.convenient D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

  参考答案:16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词