新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(30)

2018-02-06 10:03

来源:新东方网整理

作者:

  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition B.exception C.except D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare B.fast C.moderate D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal B.tunnel C.channel D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B.beam C.bake D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B.substance C.stretch D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived B.suspended C.suffered D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel B.spoil C.acceptable D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting B.joking C.counting D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B.bay C.assistance D.graduate

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal B.figure C.scientific D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B.assures C.affords D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes B.spoils C.deserts D.neglects

  参考答案:1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词