新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(45)

2018-02-11 15:12

来源:新东方整理

作者:

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition

  B.exception

  C.except

  D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare

  B.fast

  C.moderate

  D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded

  B.illustrated

  C.comfined

  D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal

  B.tunnel

  C.channel

  D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean

  B.beam

  C.bake

  D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround

  B.substance

  C.stretch

  D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived

  B.suspended

  C.suffered

  D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel

  B.spoil

  C.acceptable

  D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting

  B.joking

  C.counting

  D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue

  B.bay

  C.assistance

  D.graduate

  答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

(编辑:赵宁)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词