新东方网>大学教育>四六级>复习辅导>四级>名师辅导>词汇>正文

2018年6月英语四级词汇练习及答案(65)

2018-02-27 11:06

来源:新东方网整理

作者:

  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

  A.adopt

  B.adjust

  C.adapt

  D.accept

  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

  A.evaluate

  B.object

  C.bargain

  D.pause

  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

  A.extend

  B.part

  C.extent

  D.content

  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

  A.conference

  B.reference

  C.conversion

  D.cooperation

  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  A.make

  B.accustom

  C.force

  D.let

  6.He has _______ much time and energy for his invention.

  A.contained

  B.proceeded

  C.consumed

  D.paid

  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

  A.encourage

  B.obey

  C.recall

  D.spread

  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

  A.admission

  B.agreement

  C.appointment

  D.alphabet

  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

  A.internal

  B.odd

  C.interesting

  D.dull

  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  A.required

  B.ordered

  C.indicated

  D.sentenced

  答案:

  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D


(实习编辑:杨冰玉)

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词