新东方网>大学教育>四六级>四六级真题>六级真题>正文

2018年6月大学英语六级真题答案第二套(网络版)

2018-06-16 18:10

来源:新东方网编辑整理

作者:

六级考试真题解析>>观看直播
写作真题及答案解析 翻译真题及答案解析
听力真题及答案解析 阅读真题及答案解析

  大学英语四六级考试结束当日,新东方网四六级频道第一时间更新公布英语四六级真题答案,并特别邀请多位新东方名师为广大考生进行考后试题解析。同时广大考生还可随时@新东方网四六级微博及新东方网四六级微信,与线上老师以及考生随时互动答疑,敬请广大考生密切关注新东方网四六级频道以及2018年6月英语四六级真题解析专题。 

  想知道新东方老师如何点评6月考试→_→猛戳

  第二套:
  选词填空
  26 K reputed
  27 C characters
  28 M supposed
  29 E fierce
  30 H obsessed
  31 A campaign
  32 N traditional
  33 I proclamation
  34 F inspired
  35 L rest
  匹配题:
  36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.
  答案:【C】段
  C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …
  37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.
  答案:【H】段
  H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…
  38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.
  答案:【B】段
  B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in
  39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.
  答案:【K】段
  40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.
  答案:【E】段
  E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…
  41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.
  答案:【I】段
  I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…
  42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.
  答案:【G】段
  G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…
  43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.
  答案:【B】段
  B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in
  44. By adjusting their metabolism, resurrection plants can recover from an extended period of drought.
  答案:【F】段
  F) Resurrection plants, defined as those capable of recovering from holding less than 0.1 grams of water per gram of dry mass, are different. They lack…
  45. Resurrection plants can come back to life in a short time after a rainfall.
  答案:【D】段
  D) Farrant calls them resurrection plants. During months without water under a harsh sun,…
  Passage one
  46 Compared with human memory, machines can ______.
  identify human faces more efficiently
  47 Why did researchers create Mega Face?                                                                                                  C)To understand computers’ problems with facial recognition
  48 What dose the passage say about machine accuracy?
  D)It decreases as the database size increases.
  49. What is said to be a shortcoming of facial-recognition machines?
  A)They cannot easily tell apart people with near-identical appearances .
  50.What  is the difficulty confronting researchers of the facial- recognition machines?
  B)There do not exist public databases with sufficient face samples.
  Passage two
  51. What does the author think of college students funding their education through loans?
  B) They are acting in an irrational way.
  52. In the author’ s opinion, free college education is ______.
  A)impractical
  53. What should students do if taxpayers are to bear their college costs?
  C) Choose majors that will serve society’s practical needs.
  54. What does the author say about the value of a student’s college education?
  C) It is well reflected in their average starting salary.
  55. What message does the author want to convey in the passage?
  D) College students should fund their own education.
  答案来自网络

  考后关注

  新东方四六级估分系统,逼真还原6月试题,精准估分提早了解过没过线!具体估分规则,敬请关注新东方网四六级真题解析专题

官方微信:新东方四六级 (微信号:xdfcet46

英语四六级课程、听说读写译方法、最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 动态
  • 报考
  • 成绩
  • 辅导

          新东方英语四六级辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

          焦点推荐

          精品直播

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

          热搜关键词